7 steg för att hjälpa dig att organisera ditt hantverk

Hur man övervinnar disorganisering i ditt hantverk

Det är ingen hemlighet. Det är lättare att i en än en som är kaos. Tyvärr är några av oss födda organiserade, och andra av oss är inte. Jag tillhör den andra kategorin, och måste ofta kämpa för att hålla mitt hantverksrum snyggt och städat. Det är ett ständigt slag, men jag fann att om du följer vissa regler kan livet vara enklare och mer hanterbart.


Om du är en professionell bloggare, crafter eller egenföretagare är det absolut nödvändigt att du organiserar dina omgivningar för att få saker med maximal effektivitet. Vem vill slösa bort dyrbar tid letar efter saker eller värre, men spendera hårt förtjänta pengar att ersätta verktyg och tillbehör som du inte hittar i din röra? Jag vill dela sju tips med dig som jag har hittat användbart och förhoppningsvis hjälper dig också.